18 Juli 2018
Velkommen til Ørelæge Jette Bønneland Madsen

Formidling af høreapparater

Høreapparatet - Ørelægernes Hørecenter


I år 2000 vedtog Folketinget en lov om tilskud til høreapparater indkøbt i privat forretning. Det indebærer, at der nu er to forskellige muligheder for at erhverve sig hjælpemiddel.
Man kan vælge det offentlige, Audiologisk Afdeling/Høreklinikken, eller man kan vælge at gøre brug af den private ordning og dermed få et offentligt tilskud.Tilskuddet til privat høreapparatbehandling er betinget af:

 • Man skal have en henvisning fra en ørelæge, der gennem sin undersøgelse af patienten har konkluderet, at der er behov for høreapparatbehandling.

 • Høreapparat-forretningen skal være godkendt af det offentlige.

 • Normalt skal der være gået 4 år, siden man har fået høreapparat gennem det offentlige, eller siden man sidst har fået tilskud til privat behandling.

  Som kommende bruger af høreapparat skal man beslutte sig for, om man ønsker en behandling via Audiologisk Afdeling/Høreklinikken, eller om man ønsker privat behandling med offentligt tilskud.

  Ørelægen henviser derefter til den leverandør, som patienten ønsker.

  Sammen med 5 andre nordjyske speciallæger i øre-, næse-, halssygdomme er jeg medindehaver af "Høreapparatet - ørelægernes hørecenter".

  Herudover findes forretninger i Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev og Hobro.
  Der er ansat syv audiologiassistenter, som forestår høretest, information, vejledning, tilpasning og service i nært samarbejde med speciallægegruppen.
  Er man mindre mobil, kan man bede om hjemmebesøg.

  Se nærmere på forretningens hjemmeside: www.hoereapparatet.dk.
   
 
”Høreapparatet - Ørelægernes Hørecenter” ligger på Vesterbro 63 i Aalborg, lige overfor "Gåsepigen" tæt ved "den gamle rutebilstation", hvor der er gode parkeringsforhold.